Tout et tout le monde

Het is een warme zomeravond in Augustus 2019. Ik weet niet meer precies welke dag het was, wat een heel goed teken is, want ik was er op vakantie. De vakantiebestemming wordt door reisorganisaties omschreven als een van de mooiste plekjes van Frankrijk met middeleeuwse dorpjes tussen de lavendelvelden, rotsformaties en inhammen, indrukwekkende grottenstelsels, de heerlijkste lekkernijen en waar je adembenemende rondwandelingen kunt maken, genietend van de rust, de ruimte en van het fantastische uitzicht.

Nu weet u natuurlijk precies waar ik geweest ben. Omdat ik me daar op een uur rijden van alles en iedereen, of zoals men daar zegt: tout et tout le monde, bevond en zo af en toe eens wat boodschappen moest doen voor de barbecue, reed ik dan ook vaak door het landschap. Eerlijk is eerlijk, het wat er echt wel heel mooi.

Zo kwam ik dan ook vaak over deze brug wat mij al vrij snel deed besluiten om hier eens met de Drone te gaan vliegen. Dus op deze warme zomeravond ergens in Augustus na de barbecue besloot ik dan ook om de slippers uit te doen, de rotsformaties en inhammen af te dalen om zo deze foto te maken.